March 10, 2010

Nominatie Art Award 2010Ik ben genomineerd voor de Art Award 2010, die sinds 5 jaar door kindertijdschrift Boekie Boekie wordt georganiseerd. Zondag 21 maart is de uitreiking van deze prijs in Rotterdam en ik hoop natuurlijk dat ik hem win. Mijn concurrentie is beresterk!

Duimpjes draaien dan maar! :)

I am nominated for the Art Award 2010, an award event organized by Boekie Boekie, a children's magazine from the Netherlands. The event is on sunday the 21st of March in Rotterdam. Of course I hope I win it, but the competition is pretty strong.

Fingers crossed!

7 comments:

 1. Oh wat stoer!!! Ik zal voor je duimen! Is het een nominatie voor een bepaalde illustratie of voor je hele oeuvre bij hun?

  ReplyDelete
 2. Dank je wel, dat vind ik echt top! Het is voor de illustratie Buurverhuur van Buren, met de paarse achterwand en mensjes in een rek.

  ReplyDelete
 3. Als eerste van harte gefeliciteerd!!!! Ten tweede, hoe heb ik kunnen missen dat je een blog hebt? Ik heb je meteen even toegevoegd aan mijn lijstje.

  En wat liepen de mensen van jouw opleiding nou te zeuren? Ik vind juist dat de boel er geweldig uitziet, het is niet zo standaard en daar houd ik van :) (PS: en dit komt van iemand die aleen dingen kan natekeken maar blijkbaar goed genoeg was voor de kunstacademie in Utrecht).

  Ik zal voor je gaan duimen.

  X Anna (trutdelamode)

  ReplyDelete
 4. Marloes, je staat in de krant met de nominatie!!!!

  ReplyDelete
 5. Hoi Nancy, ja leuk he? Vrijdag op de radio en woensdag weer live in een uitzending. Wel grappig, al die aandacht! Niet gewonnen, maar wel een mooie publicatie!

  ReplyDelete
 6. He Anna! Ik wist helemaal niet dat jij ook de kunstacademie hebt gedaan! Leuke blog heb je! Even volgen :D

  ReplyDelete
 7. Lolz, ja maar 1 maandje, daarna ben ik toch maar gegaan voor doktertje spelen. Ik ben er heen gegaan omdat ik wilde leren hoe je grafische illustraties e.d maakt, en dat leerden we ook wel een beetje, maar 90% van de tijd leerden we hoe je zogenaamd 'correct' tekent met pen en potlood en eigenlijk gewoon hoe je ideeen op papier zet, maar dat verveelt heel erg snel als je dat al kunt (ik zeg niet dat het er goed uitziet, want vaak is het bagger, maar ideeen schetsen ofzo is altijd makkelijk geweest voor mij) en als je er dan achterkomt dat het eerste jaar zo goed als niet achter een computer wordt doorgebracht vraag je je toch een beetje af wat je daar doet.

  ReplyDelete